fotopack.hu Nyitvatartás:
H-P 9:00- 17:30
Szo 9:00- 12:00

fotopack.hu

Menü
 


 
Kedves Megrendelőnk!

Megrendelését az alábbi képre kattintva adhatja le:Amennyiben még nem rendelt így, az alábbiakban egy kis segítséget szeretnénk nyújtani az online megrendeléshez:

Rendelés menete:

1. Regisztráció/Bejelentkezés
Amennyiben még nem regisztrált, kérjük, regisztráljon. A regisztráció után rögtön be tud lépni.
Amennyiben már regisztrált, írja be e-mail címét és jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.2. Az alábbi képre kattintva tudja képeit a legegyszerűbben feltölteni:3. A következő oldalon tájékozódhat a képek méretéről és áráról. Itt a Tovább a feltöltéshez gombra kell majd kattintani.

4. Képeit egyesével, - külön beállítva a méretet, kitöltést és darabszámot-, tudja feltölteni.
Az Egyszerre feltöltendő fájlok számánál tudja beállítani, hány képet kíván feltölteni. Ezen a felületen, egyszerre, akár 40 képet is fel tud tölteni. (Ha ennél többet szeretne, az első feltöltés után lehet még feltölteni)
Amennyiben képeit ugyanabban a méretben, kitöltésben és darabszámban kéri, úgy becsomagolva, *.rar és *.zip formátumban is fel tudja tölteni.

Információ a FIT és FILL eljárás közti különbségről

Ha a kívánt képeket kiválasztotta, a lap alján kattintson a Feltöltés indítása gombra.
Egy új, kis ablak fog előugrani, amely mutatja, hogy hol tart a feltöltés. Ha végzett, egy Bezárás gomb fog megjelenni, arra kattintson.

5. Ezután kattintson a lap közepén láthatógombra.

Itt átnézheti a feltöltött képeket, módosíthatja, illetve törölheti őket. Amennyiben módosít vagy töröl, kattintson a lap alján a Módosítások mentése gombra.

6. Ha ezzel kész van, a lap közepén találhatógombra kattintson.

Itt a rendszer összegzi a rendelését és a számlázási adatait is módosíthatja a Megrendelő.

7. Kattintson a Tovább gombra.
Ezen az oldalon a rendszer minden adatot összegez. Ha rendben talál mindent, kattintson a Megrendelés gombra.

8. A megrendelését a rendszer továbbítja az üzletnek. Rendelésének módosítására vagy törlésére Önnek három óra áll rendelkezésére, amelyet a fotopack@fotopack.hu címen kérjük jelezni.