fotopack.hu Nyitvatartás:
H-P 9:00- 17:30
Szo 9:00- 12:00

fotopack.hu

Menü
 


 

  •  Online fotólabor ( digitális és filmes képkidolgozás,                                          fotócikk kereskedelem )
  •  Szakfényképészet ( reklám-, termék-, esküvő-, portré-, gyerek-, igazolvány-, tablókép stb. fotózás )

  •  Fényképezőgép javítás, képkeretezésA Fotócenter Stúdió digitális szolgáltatásai

A Fuji új, digitális képkidolgozási szolgáltatása új távlatokat nyit meg az Ön képei számára akár hagyományos, akár digitális fényképezőgéppel készültek. Számos olyan korrekciót, minőségi javítást és különféle kreatív megoldásokat lehet a képkidolgozás során felvételein elvégezni, amelyekre a korábbi kidolgozási eljárások nem voltak alkalmasak.
Válassza a Fotócenter Stúdió elérhető új digitális képkidolgozási szolgáltatását, melynek keretében Ön többek között az alábbi lehetőségek közül választhat annak érdekében, hogy felvételeiből a legjobbat hozhassa ki:

Digitális felvételekről papírkép


Többre vágyik annál, mint hogy kedvenc digitális felvételeit csak a számítógépében tárolja, esetleg e-mailen továbbküldje? Attól, hogy otthon nyomtatott képei nem megfelelő minőségűek? A digitális képkidolgozási szolgáltatás keretében a legjobb minőségű képekhez juthat, ha digitális felvételeit a Fotócenter Stúdióba viszi.

Ez a legkényelmesebb megoldás, hiszen az egyetlen dolog amit tennie kell az, hogy digitális fényképezőgépét, memória kártyáját, floppy-ját, vagy CD-jét elhozza üzletünkbe, ahol ugyanolyan módon kapja kézhez képeit, mintha hagyományos fényképezőgéppel készítette volna felvételeit.

 >>Vissza az oldal tetejére


Eszébe jut egy különleges pillanat? Órákat kell bajlódnia azzal, hogy a róla készült felvételek után kutat régi albumok és negatívok között? Mostantól nincs akadálya annak, hogy minden emlékezetes pillanatot a legjobb minőségben CD-re

mentsenek Önnek a Fotócenter Stúdióban. Sőt, lehetősége van arra is, hogy minden régi negatívját kedvező áron CD-re mentsék Önnek. Ezen kívül a CD-vel együtt képkatalógust is kap, amelynek segítségével kényelmesen visszakeresheti kedvenc felvételeit.

 >>Vissza az oldal tetejére


Sok kedves régi fotója kifakult, esetleg megsérült? Nos, a legkényelmesebb és kedvezőbb megoldás, ha beviszi a Fotócenter Stúdióba és kéri, hogy javítsanak felvételei minőségén. Rögtön láthatja, ahogy régi képei szinte

azonnal megújulnak, és kiváló minőségben élnek tovább.

 >>Vissza az oldal tetejére


  >>Vissza az oldal tetejére

Van olyan felvétele, amellyel mindigis szeretett volna többet kezdeni? Vigye el kedvenc képét a Fotócenter Stúdióba és kérje, hogy felhasználva azt, készítsenek Önnek képeslapot vagy fotónaptárat.